Ring til os på telefon

Om Murermester Kim Guldmann

Murermester Kim Guldmann har været selvstændig murer i over 10 år. Kim omtales blandt sine mange kunder som: "perfektionist til fingerspidserne".

Vi har specialiseret os i flise- og klinkearbejde

​Vi udfører murerarbejde, men vi har specialiseret os i alle former for flise- og klinkearbejde i forbindelse med nybyggeri og tilbyg, herunder ved renovering og modernisering af lejligheder og parcelhuse. Vi arbejder typisk med klinker, granit og marmor. Granit og marmor er naturmaterialer, mens klinker er et nemt og enkelt materiale. Igennem tiden har Kim lavet over 100 huse med flisearbejde.

Vi arbejder især med badeværelser, gæstetoiletter, bryggerser og ​køkkener​, men også med blandt andet stuer og entreer. Vi kan lægge klinker og opsætte fliser overalt, hvor du ønsker det. Vi giver gerne råd og vejledning, inden du skal beslutte dig for, hvad du vil.

Det er vigtigt for os, at vores kunder føler, at de er i trygge hænder, og derfor er serviceniveauet altid i top. Det betyder endvidere, at vores arbejde skal være 100 procent i orden, når vi er færdige. Dertil kommer, at det er vigtigt for os, at vi overholder vores aftaler, ligesom vi ikke skal komme for sent eller overskride de aftalte deadlines.

Kontakt os gerne for at få flere oplysninger

​Hvis du vil vide mere om, hvad vi kan tilbyde inden for murerarbejde, herunder flise- og klinkearbejde, så kontakt Murermester Kim Guldmann ApS i Vejle på telefon 22 44 94 08 eller på vores e-mail, som er kimguldmann1@gmail.com, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud eller blot råd og vejledning.

Vi samarbejder med:​

Murermester Kim Guldmann ApS

CVR: 31284945

Jernbanegade 3,1. sal 

7080 Børkop