Ring til os på telefon

Flise- og klinkearbejde

​Murermester Kim Guldmann ApS i Vejle udfører alle former for flise- og klinkearbejde. Det meste af vores flise- og klinkearbejde udføres på badeværelser, gæstetoiletter og toiletter. Vi står både for levering og opsætning af fliserne og klinkerne.

Vi kan naturligvis også lave flise- og klinkearbejde alle andre steder. Det kan være på gulvet i et køkken eller i et bryggers. Der er også flere og flere, som ønsker klinker på deres gulve i blandt andet entreen og i stuen. Det er praktisk og nemt at holde rent. Dertil kommer, at det er dekorativt.

Vi kan lave smukke mosaikker på vægge og gulve

​Flise- og klinkearbejde kan ske i forbindelse med nybyggeri eller tilbyg, men også i forbindelse med modernisering og renovering af dele af et hjem eller af en hel bolig. Vi kan endvidere lave en flot mosaik, uagtet om det skal være på et gulv eller en væg.

Flise- og klinkearbejde sker typisk i forbindelse med renovering af badeværelser, hvor vi kan modernisere gulvet eller væggene. Det sker ofte, at vores kunder ønsker, at vi skal fjerne badekaret, fordi det tager plads, ikke benyttes og er besværligt at holde rent. Vi kan i så fald lave en smuk og praktisk bruseniche.

Få et uforpligtende tilbud på flise- og klinkearbejde

​Hvis du ønsker flere oplysninger om flise- og klinkearbejde eller måske en mosaik, så kan du kontakte Murermester Kim Guldmann ApS på telefon 22 44 94 08 eller på vores e-mail, som er kimguldmann1@gmail.com. Derpå kan vi eventuelt fremsende et uforpligtende tilbud, hvis du ønsker det.

Murermester Kim Guldmann ApS

CVR: 31284945

Jernbanegade 3,1. sal 

7080 Børkop